Case
Beter Bed
Om goed in te kunnen spelen op ontwikkelingen in de markt en de algehele economie is het voor Beter Bed essentieel om prijsaanpassingen met de kortst mogelijke doorlooptijd in de filialen te kunnen communiceren. De vraag aan Enson om mee te denken over de mogelijkheden.
Winkelmaterialen
Retail
BBH (Beter Bed Holding) is Nederlands grootste slaapspecialist. De bekende winkelketens Beter Bed en Beddenreus hebben samen ruim 130 vestigingen in Nederland en België.
Het roer om
Alles afwegen en kiezen voor de meest efficiënte oplossing
Al ruim 20 jaar verzorgt Enson de prijskaarten en overige POS materialen voor de filialen van Beter Bed en Beddenreus. Echter met maandelijkse bestellingen van prijskaarten kon men al lang niet meer uit de voeten. Als op het hoofdkantoor een prijsaanpassing wordt besloten, moet deze zo snel als mogelijk in alle filialen worden doorgevoerd en dus niet wachten tot de eerstvolgende drukwerk bestelling.

Onze oplossing: een prijskaart zonder prijs in combinatie met een prijsachterlegger die in het filiaal wordt geprint. Met een slimme portal worden per filiaal de juiste documenten klaargezet en kunnen wijzigingen dus binnen een dag worden doorgevoerd. In dezelfde portal kan de filiaalmanager aangeven welke overige POS materialen er nodig zijn en in welke aantallen. Zo wordt er nooit te veel gedrukt, maar blijft de controle altijd in handen van het hoofdkantoor.
Een slimme portal
Samen met het marketingteam naar de tekentafel
Voor Beter Bed hebben we een portal gerealiseerd waarmee filialen altijd de actuele prijzen communiceren zonder afbreuk te doen aan de uitgebreide informatie en het design van de prijskaarten. Tevens kan met de portal invloed worden uitgeoefend op de aantallen te bestellen POS (actie-)materialen, zodat niet meer wordt gedrukt dan nodig en elk filiaal een maatwerk pakket ontvangt.
Wij zijn heel tevreden over onze jarenlange samenwerking met Enson. Ze denken altijd heel goed met ons mee en komen met creatieve oplossingen. Ze zijn snel en vriendelijk in hun communicatie. Als wij iets willen bestellen, dan denken we altijd als eerste aan Enson!
Noor van Straeten
Marketing coördinator - Beter Bed
Ook toe aan maatwerk?
Een passende oplossing voor elke situatie?Laat ons je helpen