Over Enson
Een vooruitstrevende drukkerij uit Eindhoven
Enson is een familiebedrijf waar ruim 30 vakmensen dagelijks in de weer zijn om kwalitatieve producties te maken, gekoppeld aan een hoge mate van service. Doordat we een klantgerichte instelling combineren met ons vakmanschap, kunnen we voor de meest uiteenlopende vraagstukken een praktische oplossing bieden.
Het ontstaan
Enson: al sinds 1993
Met de digitalisering binnen de grafische wereld waren wij er in Nederland al heel vroeg bij. Toen Harrie van Son & Partners in 1993 vanuit het toenmalige IGS in Eindhoven kennis maakte met de eerste digitale drukpers, zijn er in de navolgende jaren steeds investeringen gedaan om bij te kunnen blijven in de digitale druktechniek.

Bij Enson blijft innovatie een belangrijke factor. Alleen door continu te blijven vernieuwen kunnen we mee voorop lopen in deze dynamische wereld. En dat willen we heel graag.
Dit heeft uiteindelijk geleid tot wat Enson nu is: een modern bedrijf met een up-to-date machinepark dat ongekende mogelijkheden biedt en waarmee wij de hoogst haalbare kwaliteit leveren.

Daarnaast integreert Enson digitale processen van en met haar klanten. Wij ontwikkelen applicaties en verzorgen complexe digitale drukproducties met behulp van volledig geautomatiseerde processen. Alle maatwerk drukoplossingen worden onder één dak geproduceerd en verwerkt tot eindproduct. Daarnaast regelen we de fulfilment en de verzending, zodat jij je daar niet druk over hoeft te maken.
Vandaar dat wij met een gerust hart durven te zeggen: Enson - Meer dan druk!
Drukkerij van de toekomst
Meebewegen in een zeer dynamische wereld
Net als een familiebedrijf wordt de wereld doorgegeven aan volgende generaties. Daarom vinden wij duurzaamheid belangrijk. Dat is ook meteen de reden om te kiezen voor digitaal drukken. Er hoeft alleen gedrukt te worden wat nodig is. De inkten die we hiervoor gebruiken zijn niet allemaal groen, maar gelukkig wel milieuvriendelijk. Daarnaast scheiden we vanzelfsprekend al ons afval en komt ongeveer de helft van ons gezonde team op de fiets naar het werk.
Het team
Specialisten op diverse vlakken
Onze medewerkers zijn stuk voor stuk specialisten op hun gebied. Het team bestaat uit werkvoorbereiders, drukkers, nabewerkers maar ook DTP-ers/grafisch vormgevers. Verschillende medewerkers zijn multi-disciplinair inzetbaar dat voor flexibiliteit van de organisatie zorgt.
Bij Enson houden we van ons vak en werken dagelijks met passie aan de diverse projecten.
Ons team
Maak kennis met de mensen achter Enson
Bart
Creatie
Chantal
Creatie
Chris
Productie
Cor
Productie
Daisy
Nabewerking
Ella
Nabewerking
Els
Productie
Gerry
Productie
Jeroen
Productie
Jochen
Expeditie
Johnny
Productie
Karin
Office manager
Luuk
Webdesigner
Manon
Nabewerking
Marc
Commercieel directeur
Marco
Projectmanager
Matthijs
Creatie
Miranda
Projectmanager
Nico
Directeur
Niels
Projectmanager
Paul
Webdeveloper
Paul(us)
Expeditie
Robbert
Prepress
Roy
Studiomanager
Stefan
Projectmanager
Stefan
Productie
Tonnie
Prepress
Willem
Productieleider

Collega worden?

Kijk bij onze vacatures

Duurzame relaties
Een diversiteit aan klanten en projecten
Elke bestelling zien we als een project waar wij samen met de klant aan werken waardoor zelfs de meest complexe opdracht aanvoelt als een eenvoudige klus. De klanten waarmee wij samenwerken bestaat uit een diverse groep. Bijvoorbeeld retailers die niet alleen de productie van winkelmateriaal laten verzorgen, maar ook het bestelproces en de gehele logistiek die daarbij komt kijken. Daarnaast werken we graag aan creatieve producties met verschillende ontwerpstudio’s in Nederland en hebben we binnen het MKB in de regio een hoop vaste klanten.
Onze klanten
Samenwerkingen waar we trots op zijn
Word ook partner
Mailen? Kom eens langs
Met eigen ogen zien hoe wij drukwerk maken?Plan je bezoek