Case
Enson
Bijna elk bedrijf regelt wel een attent gebaar rond de feestdagen om relaties te verrassen. In ons geval is dit ook het moment om te laten zien wat we in huis kunnen maken. Waarom zouden we het dan alleen bij kerst laten?
Paasspel
Drukkerij, communicatie
Enson is een digitale drukkerij met de focus op service en innovatie. Ze realiseren producties voor grote bedrijven en ontwerpbureau's, maar ook rechtstreeks voor kleine bedrijven in de regio.
Leuk én lekker
Het begint allemaal met een ei-zersterk concept
Onze mensen houden over het algemeen van zoetigheid en met name van chocolade. Het was dus voor de hand liggend om in te haken op Pasen en al gauw ontstond dan ook het idee om iets met paaseitjes te doen. Fraai uitziende verpakkingen produceren is voor ons dagelijkse kost, maar in dit geval wilden we een interactief element toevoegen. En zo werd Boter, Kaas en (Paas)Eieren geboren!

We creëerden een eenvoudige, maar opvallende verpakking die als displaydoos op te zetten is. Onder de klep zit een inlay verstopt met het speelveld van het welbekende spel, waar met twee verschillende kleuren paaseitjes tegen elkaar gespeeld kan worden.
Holy moly, koperen folie!
Een opvallende afwerking voor een extra effect
Bij het maken van verpakkingen speelt de Zünd een grote rol. Naast het contoursnijden van de complete oplage zorgt onze digitale stansmachine ervoor dat we in het voortraject snel losse vormen en complete prototypes kunnen testen.

Behalve de speciale vorm, bedachten we in het ontwerpstadium ook om de verpakking een luxe uitstraling te geven. We wilden niet alleen de kleuren van de verpakking afstemmen op de kleuren van de eitjes, maar ook de uitstraling. Het aanbrengen van koperkleurige folie was de finishing touch en maakt de verpakking écht af.
Ook toe aan maatwerk?
Een passende oplossing voor elke situatie?Laat ons je helpen