Case
Statig Wonen
Ontwikkel een opzet voor een brochure, waarmee onze opdrachtgevers hun vastgoed optimaal kunnen presenteren. De brochure moet uniek in zijn soort zijn, onmiskenbaar Statig Wonen. Het moet appelleren aan stijl, ‘top of the market’.
Hardcover boeken
Vastgoed
Statig Wonen is een makelaar die zich in het hogere segment manifesteert. Een passende communicatie die past bij de doelgroep, vormt de kern van alle uitingen.
De juiste look & feel
De luxe uitstraling van het hoge segment overbrengen in een brochure
In nauwe samenwerking met Statig Wonen hebben we een eerste kader geschept waarom een brochure er luxe, stijl- en waardevol uitziet. Allereerst de look and feel. Na het presenteren van verschillende veredelingen zijn we uitgekomen op matlaminaat. Om de grijze kleur van de huisstijl overeind te houden hebben we een aantal testen gedraaid om met name de grijze kleur te optimaliseren. Die verandert namelijk als er na het drukken een matlaminaat overheen komt. Door te spelen met verschillende waarden hebben we de juist kleur en het bijbehorende profiel gevonden.
Vertellen met foto's
Eén beeld zegt meer dan duizend woorden
Het kiezen van het juiste beeldmateriaal is essentieel. De beelden van het interieur worden zorgvuldig geselecteerd. Kleuren worden indien nodig aangepast. Voor elk object wordt een hardcover boek opgemaakt waarbij de beelden elkaar naadloos aanvullen. Wij werken met een vaste doorlooptijd, waarbij de opdrachtgever tijdens ieder moment van de productie op de hoogte wordt gehouden betreffende de voortgang en geplande afleverdatum.
Ook toe aan maatwerk?
Een passende oplossing voor elke situatie?Laat ons je helpen